Частная клиника лечения наркозависимых addiction.com.ua

Рецепти

Картопля, запечена з Лікарською ковбасою, солодким перцем та сиром

Інгрідієнти:

- 300 гр Лікарської ковбаси

- 800 г картоплі

- 300 г дрібних печериць

- 2 солодких перцю

- 2 червоні цибулини

- 2 зубчики часнику

- 200 г твердого витриманого сиру

- 40 г панірувальних сухарів

- сушений чебрець

- оливкова олія

- сіль

- мелений чорний перець

Приготування:  

Картоплю очистіть, наріжте скибочками. Солодкий перець розріжте навпіл, видаліть насіння і перегородки, наріжте дрібними кубиками. Ковбасу наріжте половинками кілець товщиною 3-4 мм. Цибулю - півкільцями, часник - середніми шматочками. Печериці розріжте навпіл. Сир натріть на дрібній тертці. Перекладіть підготовлені овочі та гриби в миску, збризніть оливковим маслом. Додайте чебрець, сіль і чорний перець. Перемішайте. Покладіть у жароміцу форму, змащену оливковою олією. Запікайте при 180 °С 20 хв. Акуратно вийміть форму, перемішайте овочі, збризніть їх ще раз оливковою олією. Продовжуйте запікати ще 10 хв. Змішайте сир і панірувальні сухарі. Дістаньте форму, додайте ковбасу, посипте сирною сумішшю і запікайте ще 10 хв. За бажанням - плюс 1-2 хв. під грилем. Дістаньте, трохи остудіть і подавайте теплим.

Смачного!

Порадити рецепт