Рецепти

Томатна паста з Мисливськими ковбасками

Інгрідієнти:

- Ковбаски Мисливські - 3-4 шт
- Спагеті  - 300 гр 
- Лук шалот - 2 шт
- Часник  - 3-4 шт
- Розмарин св. - 1-2 гілочки
- Томати у с / с (рубані) - 300-400 гр
- Шпинат свіжий - 100-150 гр
- Олія оливкова - 100 мл
- Сіль морська, перець чорний 

Приготування: 

Для початку необхідно очистити і дрібно нарізати цибулю, часник і листочки розмарину. Ковбаски нарізати зручними для їжі шматочками. Шпинат промити і обробити. Спагеті відварити, відповідно до інструкції на упаковці, але не доварити 1 хвилину. Залишивши стан альденте. Відкинути на друшляк і промити під холодною водою. Додати масло і перемішати, щоб макарони не злиплися. У сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити ковбаски протягом пари хвилин, потім додати цибулю і часник, і продовжувати обсмажувати 2-4 хвилини. Потім додати томати і розмарин. Тушкувати ще 1-2 хвилини. Як тільки соус майже готовий, необхідно додати підготовлені макарони, добре перемішати і прогріти 1-2 хвилини. Довести до смаку. Буквально за 30 секунд, додати підготовлений шпинат. Знову добре перемішати. При подачі додати оливкове масло.

Смачного!

Порадити рецепт