Сардельки Шпикачки

Сардельки Шпикачки

САРДЕЛЬКИ ШПИКАЧКИ ВИЩОГО СОРТУ ДСТУ 4436:2005

Склад: м’ясна сировина 100 % (яловичина знежилована вищого сорту, сало хребтове, свинина знежилована жирна, свинина знежилована нежирна), вода питна, сіль кухонна, харчова добавка (регулятори кислотності: пірофосфати, трифосфати), перець чорний мелений, часник свіжий, цукор, антиоксидант (натрію ізоаскорбат), горіх мускатний мелений, стабілізатор кольору (нітрит натрію). Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білок – 10 г, жир – 20 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 920 кДж (220 ккал). Строк придатності не більше ніж 72 години за температури від 0 °С до 6 °С і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.

Повернутися до продукції