Рецепти
Ковбаски-гриль Нюрнберзькі з мангал-салатом
.cfd6739f6645219a1e403835e6917b88424.jpg)
Інгрідієнти:
Ковбаски Нюрнберзькі - 4шт
Перець солодкий - 2шт
Кабачок - 1шт
Баклажан - 1шт
Цибуля 1/2 шт.
Оливкова олія 1ст. ложка
Приготування: Перець запікати до обуглювання в духовці при температурі 250 градусів, потім опустити в підсолену воду та зняти шкіру. Видалити насіння, м'якоть перця нарубати. Кабачок та баклажан нарізати кільцями та обсмажити на грилі, потім мілко нарубати. Нарублені овочі змішати , приправити оливковою олією. Ковбаски надрізати, обсмажити на грилі та подавати з мангал-салатом. Смачного!