Рецепти

Ковбаски-гриль Нюрнберзькі з мангал-салатом

Інгрідієнти:

Ковбаски Нюрнберзькі - 4шт

Перець солодкий - 2шт

Кабачок - 1шт

Баклажан - 1шт

Цибуля 1/2 шт.

Оливкова олія 1ст. ложка

Приготування: Перець запікати до обуглювання в духовці при температурі 250 градусів, потім опустити в підсолену воду та зняти шкіру. Видалити насіння, м'якоть  перця нарубати. Кабачок та баклажан нарізати кільцями та обсмажити на грилі, потім мілко нарубати. Нарублені овочі змішати , приправити оливковою олією. Ковбаски надрізати, обсмажити на грилі та подавати з мангал-салатом. Смачного!

Порадити рецепт