Частная клиника лечения наркозависимых addiction.com.ua

Ковбаса М'ясна

Ковбаса М'ясна

КОВБАСА ВАРЕНА ПЕРШОГО СОРТУ “М’ЯСНА” ТУ У 15.1-30978685-018-2004 Склад: м’ясо свинина знежилована напівжрна 36 %, діафрагма свиняча знежилована 30 %, вода питна, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), білково-жирова емульсія (жир-сирець яловичий, вода питна, соєвий білок), м’ясо яловичина знежилована першого сорту 5 %, крупа манна, крохмаль картопляний, сіль кухонна, спеції та екстракти спецій: перець білий, мускатний горіх, кардамон. Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – не менше ніж 10 г, жири – не більше ніж 34 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 1448 кДж (346 ккал). Строк придатності 12 діб за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.

Повернутися до продукції