Рецепти
Суп з мисливськими ковбасками

Інгрідієнти:
м'ясний бульйон - 0,5 л
смужки грудинки - 4 шт.
червоний болгарський перець, нарізаний смужками - 2 шт.
картопля - 0,5 кг
головка часнику - 1 шт.
мисливські ковбаски, нарізані кільцями - 300 г
Приготування:
1. Духовку розігріти до 200 ° С. На пательню розкласти грудинку, ковбаски, червоний перець і головку часнику. Поставити в духовку на 10-15 хв. Вийняти, остудити. Смужки грудинки і перцю нарізати невеликими шматочками, часник очистити.
2. Картоплю вимити, очистити, порізати шматочками. М'ясний бульйон влити в каструлю, додати 1 л води, довести до кипіння, покласти картоплю і варити 15 хв.
3.Додати часник, бекон, перець і ковбаски і зняти з вогню. Дати настоятися 20 хв.
4. Додати зелені для смаку.
Смачного!