Частная клиника лечения наркозависимых addiction.com.ua

Рецепти

Суп з мисливськими ковбасками

Інгрідієнти:

м'ясний бульйон - 0,5 л

смужки грудинки  - 4 шт.

червоний болгарський перець, нарізаний смужками - 2 шт.

картопля - 0,5 кг

головка часнику - 1 шт.

мисливські ковбаски, нарізані кільцями - 300 г

 

Приготування:

1. Духовку розігріти до 200 ° С. На пательню розкласти грудинку, ковбаски, червоний перець і головку часнику. Поставити в духовку на 10-15 хв. Вийняти, остудити. Смужки грудинки і перцю нарізати невеликими шматочками, часник очистити.

2. Картоплю вимити, очистити, порізати шматочками. М'ясний бульйон влити в каструлю, додати 1 л води, довести до кипіння, покласти картоплю і варити 15 хв.

3.Додати часник, бекон, перець і ковбаски і зняти з вогню. Дати настоятися 20 хв. 

4. Додати зелені для смаку.

Смачного!

 

Порадити рецепт