Рецепти
Кульки з рису "Аранчині" з начинкою із шинки

Інгрідієнти:
Рис для різотто - 150г
Цибуля - 1шт
Вода або бульйон - 500мл
Пармезан - 40г
Суха суміш трав - 2г
Яйця - 2шт
Борошно - 120г
Панірувальні сухарі - 120г
Шинка "Королівська" - 140г
Томат - 40г
Моцарелла - 40г
Масло для фритюру
Цибулю ледь обсмажити, додати рис, все прогріти і, додаючи бульйон або воду, зварити різотто, ввести в нього тертий пармезан. Тим часом, шинку дрібно нарізати, додати цибулю, все обсмажити і стушкувати з додаванням томату і сухих трав. Начинку змішати з кубиками моцарелли. З різотто приготувати кульки, начинені сирно-шинковою сумішшю. Запанірувати їх в сухарях і обсмажити у фритюрі. Смачного!