Рецепти

Кульки з рису "Аранчині" з начинкою із шинки

Інгрідієнти:

Рис для різотто - 150г

Цибуля - 1шт

Вода або бульйон - 500мл

Пармезан - 40г

Суха суміш трав - 2г

Яйця - 2шт

Борошно - 120г

Панірувальні сухарі - 120г

Шинка "Королівська" - 140г

Томат - 40г

Моцарелла - 40г

Масло для фритюру

Цибулю ледь обсмажити, додати рис, все прогріти і, додаючи бульйон або воду, зварити різотто, ввести в нього тертий пармезан. Тим часом, шинку дрібно нарізати, додати цибулю, все обсмажити і стушкувати з додаванням томату і сухих трав. Начинку змішати з кубиками моцарелли. З різотто приготувати кульки, начинені сирно-шинковою сумішшю. Запанірувати їх в сухарях і обсмажити у фритюрі. Смачного!

Порадити рецепт
elocon buy uk buying orlistat uk buy nolvadex eu buy ventolin online australia betamethasone cream 0.05 uk buy buy lasix in the uk buy clomiphene online uk buy simvastatin in uk