Рецепти
М'ясна солянка з шинкою "До сніданку"

Інгрідієнти:
Шинка "До сніданку" - 120 г
Ковбаски "Дачні" -100г
Солоні огірки 200 г
Томат 2 ст. ложки
Вершкове масло 20 г
Бульйон яловичий або курячий 800 мл
Цибуля 2 шт Маслини
Оливки 12 шт
Каперси 1 ст. ложка
Сметана 60 г
Лимон 4 скибочки
Лук нарізати півкільцями. Огірки очистити і нарізати кубиками або скибочками. На слабкому вогні потомити лук з вершковим маслом, потім додати огірки, томат, трохи бульйону і гасити до м'якості огірків, час від часу підливаючи бульйон. Бульйон розігріти, додати тушковані огірки і лук, скибочки шинки та ковбасок, маслини і оливки, каперси. Варити при слабкому кипінні декілька хвилин. Подавати із сметаною і лимоном. Смачного!