Рецепти

М'ясна солянка з шинкою "До сніданку"

 

Інгрідієнти:

Шинка "До сніданку" - 120 г

Ковбаски "Дачні" -100г

Солоні огірки 200 г

Томат 2 ст. ложки

Вершкове масло 20 г

Бульйон яловичий або курячий 800 мл

Цибуля 2 шт Маслини

Оливки 12 шт

Каперси 1 ст. ложка

Сметана 60 г

Лимон 4 скибочки

 

Лук нарізати півкільцями. Огірки очистити і нарізати кубиками або скибочками. На слабкому вогні потомити лук з вершковим маслом, потім додати огірки, томат, трохи бульйону і гасити до м'якості огірків, час від часу підливаючи бульйон. Бульйон розігріти, додати тушковані огірки і лук, скибочки шинки та ковбасок, маслини і оливки, каперси. Варити при слабкому кипінні декілька хвилин. Подавати із сметаною і лимоном. Смачного!

Порадити рецепт
köp viagra i stockholm buy fluconazole online australia buying arimidex in australia buy clomid online no prescription uk where to buy nizoral uk nitrofurantoin uk buy lasix to buy in the uk