Частная клиника лечения наркозависимых addiction.com.ua

Шинка Переяславська

Шинка Переяславська

ШИНКА З СІЧЕНОГО М’ЯСА ВАРЕНА ПЕРШОГО СОРТУ “ПЕРЕЯСЛІВСЬКА” ТУ У 15.1-30978685-025-2004.

Склад: яловичина знежилована вищого сорту, вода питна, свинина знежилована напівжирна, свинина знежилована нежирна, сіль кухонна, прянощі (перець чорний, перець духмяний, перець капсікум, коріандр).

Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – не менше ніж 11,5 г, жири – не більше ніж 28,3 г.

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 1276 кДж (305 ккал).

Строк придатності 15 діб за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 70 % до 80 %.

Повернутися до продукції
köpa viagra flashback