Рецепти
Окрошка з ковбасою «Лікарська»

1. Картоплю зварити цілою, не очищуючи, охолодити, почистити та нарізати кубиками.
2. Ковбасу нарізати кубиками.
3. Яйця зварити вкруту.
4. Жовтки розтерти з гірчицею, хріном, нашаткованою цибулею та кропом. Додати квас і все перемішати.
5. Огірки почистити і натерти на тертушці.
6. Додати в окрошку огірки, картоплю та ковбасу.
7. Заправити сметаною.
Інгрідієнти:
Ковбаса варена «Лікарська» вищого сорту 120г
Квас для окрошки 800 мл
Картопля 2шт
Яйця 2шт
Гірчиця готова 2 ч.л.
Хрін Тертий 1 ч.л.
Цибуля зелена 4 пера
Огірки 2шт.
Кріп 1/4 пучка
Сметана 2 ст.л.