Рецепти

Окрошка з ковбасою «Лікарська»

1. Картоплю зварити цілою, не очищуючи, охолодити, почистити та нарізати кубиками.

2. Ковбасу нарізати кубиками.

3. Яйця зварити вкруту.

4. Жовтки розтерти з гірчицею, хріном, нашаткованою цибулею та кропом. Додати квас і все перемішати.

5. Огірки почистити і натерти на тертушці.

6. Додати в окрошку огірки, картоплю та ковбасу.

7. Заправити сметаною.

Інгрідієнти:

Ковбаса варена «Лікарська» вищого сорту 120г

Квас для окрошки 800 мл

Картопля 2шт

Яйця 2шт

Гірчиця готова 2 ч.л.

Хрін Тертий 1 ч.л.

Цибуля зелена 4 пера

Огірки 2шт.

Кріп 1/4 пучка

Сметана 2 ст.л.

Порадити рецепт
buy voltaren gel uk hydroxyzine uk buy voltarol buy uk inderal buy uk buy seroquel cheap paroxetine uk buy where to buy tenormin buy inderal uk legal age to buy ibuprofen uk