Ковбаса Молочна, варена

КОВБАСА ВАРЕНА ВИЩОГО СОРТУ "МОЛОЧНА" ДСТУ 4436:2005
Склад: свинина знежилована напівжирна, яловичина знежилована вищого сорту, яловичина знежилована першого сорту, молоко сухе знежирене - 3 %, сіль кухонна, меланж яєчний, цукор білий, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, мускатний горіх мелений.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білок – не менше ніж 12 г, жир – не більше ніж 22 г.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 1029 кДж (246 ккал).
Строк придатності не більше 20 діб за температури від 0 °С до 6 °С і відносної вологості повітря від 75 % до 78 % без порушення оболонки. (Строк придатності ковбаси після розрізання оболонки не більше ніж 72 години за тих самих умов зберігання).