Ковбаса Молочна, варена

Ковбаса Молочна, варена

КОВБАСА ВАРЕНА ВИЩОГО СОРТУ "МОЛОЧНА" ДСТУ 4436:2005

Склад: свинина знежилована напівжирна, яловичина знежилована вищого сорту, яловичина знежилована першого сорту, молоко сухе знежирене - 3 %, сіль кухонна, меланж яєчний, цукор білий, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, мускатний горіх мелений.

Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білок – не менше ніж 12 г, жир – не більше ніж 22 г.

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 1029 кДж (246 ккал).

Строк придатності не більше 20 діб за температури від 0 °С до 6 °С і відносної вологості повітря від 75 % до 78 % без порушення оболонки. (Строк придатності ковбаси після розрізання оболонки не більше ніж 72 години за тих самих умов зберігання).

Повернутися до продукції
ajanta pharma kamagra jelly buy inderal online canada where to buy nizoral shampoo in hong kong buy lexapro walmart topamax buy uk buy gabapentin in the uk buy robaxin online no prescription where can i buy nolvadex in australia elocon buy online