Суджук

Суджук

КОВБАСА СИРОВ’ЯЛЕНА ВИЩОГО СОРТУ "СУДЖУК" ДСТУ 4427:2005

Склад: яловичина знежилована першого та вищого сорту, жир-сирець яловичий, сіль кухонна, часник, цукор білий кристалічний, перець чорний або білий, перець духмяний, кмин.

Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – не менше ніж 25 г, жири – не більше ніж 40 г.

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 1925 кДж (460 ккал).

Строк придатності за температури: - не вищої ніж 15 ºС – не більше ніж 45 діб; - від мінус 2 ºС до мінус 4 ºС – не більше ніж 3 місяці; - від мінус 7 ºС до мінус 9 ºС – не більше ніж 6 місяців. Ковбасу зберігають за відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.

Повернутися до продукції
where to buy doxycycline in australia where to buy duphaston in australia buy clindamycin cream uk buy norvasc canada ventolin buy australia buying inderal online buy ketoconazole uk buy ventolin online cheap